Gingers Butik, Türkiye'nin ilk Evcil Hayvan Butiği Nişantaşında. Pet butiği olarak evcil hayvanlarınızın her türlü giyim ve aksesuar ihtiyacını karşılar. Köpek kıyafetleri denince akla ilk gelen isim Gingers Butik köpek elbisesi ve köpek kıyafeti olarak geniş bir ürün kataloğu sunar. Köpek elbiseleri Ginger's Pet Butik'de birbinden güzel çeşitleriyle kedi ve kopekleriniz için sergileniyor. Nişantaşındaki evcil hayvan butiği iki senedir köpek elbise ve aksesuarlarını Nişantaşındaki köpek butiğinde satışa sunuyor. Geniş bir ürün yelpazesi olan pet butiğin pek cok müdavimi var. Ginger Butik kopek mamasi yada veteriner hizmeti vermez. Kopek kiyafetleri konusunda Pet Butik olarak hizmet vermektedir.
Köpek kıyafetleri ve Pet Butik denince akla ilk gelen isim Gingers Butik köpek elbisesi ve köpek kıyafeti olarak geniş bir ürün kataloğu sunar.
Gingers Pet Butik

Gizlilik Bildirimi

Ginger's Butik, ziyaretçileri tarafından sitesindeki formlar aracılığıyla sunulan kişisel verileri (isminiz, elektronik posta adresiniz, iş ve ev adresiniz, telefon numaranız, v.b.) üçüncü kişilere satmaz, kiralamaz veya hiçbir şekilde kullandırmaz.

Ginger's Butik, bu bilgileri aşağıdaki amaçlar için kullanacaktır:

- Size basılı yayınlar/yazışmalar göndermek,

- Size elektronik posta ile basın bültenleri veya bildirimler göndermek,

- İşe alım süreçlerinde başvurularınızı değerlendirmek,

- Satın aldığınız malları teslim etmek.

Kişisel bilgilere sadece yetkili Ginger's Butik personeli ve bilgileri gizli tutmayı kabul etmiş olan temsilcilerimiz erişebilirler. Ginger's Butik, kişi kimliklerini açıklamadan, istatistiksel bilgileri (tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, v.b.), Web sitesini iyileştirmek ve genel olarak tüketicileri hakkında daha çok bilgi sahibi olmak amacıyla kullanır. Bu bilgiler üçüncü kişilere açıklanmaz.

Ginger's Butik, sitesindeki bağlantılar aracılığıyla gideceğiniz diğer sitelerin, Ginger's Butik'in Gizlilik İlkeleri'ne uyacağını garanti etmez; bu nedenle kişisel olarak belirlenebilir herhangi bir bilgi vermeden önce, gittiğiniz sitelerin gizlilik yaklaşımlarını değerlendirmenizi öneririz.