Gingers Butik, Türkiye'nin ilk Evcil Hayvan Butiği Nişantaşında. Pet butiği olarak evcil hayvanlarınızın her türlü giyim ve aksesuar ihtiyacını karşılar. Köpek kıyafetleri denince akla ilk gelen isim Gingers Butik köpek elbisesi ve köpek kıyafeti olarak geniş bir ürün kataloğu sunar. Köpek elbiseleri Ginger's Pet Butik'de birbinden güzel çeşitleriyle kedi ve kopekleriniz için sergileniyor. Nişantaşındaki evcil hayvan butiği iki senedir köpek elbise ve aksesuarlarını Nişantaşındaki köpek butiğinde satışa sunuyor. Geniş bir ürün yelpazesi olan pet butiğin pek cok müdavimi var. Ginger Butik kopek mamasi yada veteriner hizmeti vermez. Kopek kiyafetleri konusunda Pet Butik olarak hizmet vermektedir.
Köpek kıyafetleri ve Pet Butik denince akla ilk gelen isim Gingers Butik köpek elbisesi ve köpek kıyafeti olarak geniş bir ürün kataloğu sunar.
Köpekler Hakkında Sorular

Sıkça Sorulan Sorular

Siparişinizi Nasıl Vereceksiniz?

Beğendiğiniz ürünü beden robotunda petinizin gövde uzunluğuna göre seçip, renk ve adeti belirttikten sonra "sepete ekle" ardında da "siparişi onayla" butonuna tıklayınız. Açılan form penceresindeki kişisel bilgilerinizi doldurup "gönder" e basınız.
Siparişinizin satış departmanımıza ulaştığına dair gelecek olan mailin ardından, sipariş vermiş olduğunuz ürünün stoklarımızda mevcut olup olmadığını belirten ikinci mail tarafınıza yollanacaktır.

Küçük Bir Hatırlatma:

ÜRÜNLERİMİZ %100 COTTON OLUP, TAMAMEN PETİNİZİN SAĞLIĞINA UYGUN KUMAŞLARDAN ÜRETİLMİŞTİR VE AKSİ BELİRTİLMEDİKÇE ÇAMAŞIR MAKİNESİNDE 30 DERECEDE KENDİ KIYAFETLERİNİZ GİBİ YIKAYABİLİRSİNİZ