Gingers Butik, Türkiye'nin ilk Evcil Hayvan Butiği Nişantaşında. Pet butiği olarak evcil hayvanlarınızın her türlü giyim ve aksesuar ihtiyacını karşılar. Köpek kıyafetleri denince akla ilk gelen isim Gingers Butik köpek elbisesi ve köpek kıyafeti olarak geniş bir ürün kataloğu sunar. Köpek elbiseleri Ginger's Pet Butik'de birbinden güzel çeşitleriyle kedi ve kopekleriniz için sergileniyor. Nişantaşındaki evcil hayvan butiği iki senedir köpek elbise ve aksesuarlarını Nişantaşındaki köpek butiğinde satışa sunuyor. Geniş bir ürün yelpazesi olan pet butiğin pek cok müdavimi var. Ginger Butik kopek mamasi yada veteriner hizmeti vermez. Kopek kiyafetleri konusunda Pet Butik olarak hizmet vermektedir.
Köpek kıyafetleri ve Pet Butik denince akla ilk gelen isim Gingers Butik köpek elbisesi ve köpek kıyafeti olarak geniş bir ürün kataloğu sunar.
Köpek Giyim Garanti

Garanti Şartları

Satın almış olduğunuz ürünlere hiçbir zarar vermemiş olmak koşulu ile fatura tarihinden itibaren 15 gün içinde mazeret gostermeksizin mağazamızdan seçeceğiniz başka bir ürünle değiştirme yapabilir yada daha sonra satın almak arzusunda iseniz para çeki ile değiştirebilirsiniz.



Ürün Kullanım Tavsiyesi

Ürünlerimiz %100 koton olup, tamamen petinizin sağlığına uygun materyallerden üretilmiştir.
Ürünlerimizi aksi belirtilmediği takdirde çamaşır makinasında 30 derecede istediğiniz sıklıkta yıkayabilirsiniz.
Baskılı t-shirtlerde baskının üzerine ütü basılmaması önemle tavsiye olunur.